Newsfeed

Faidra: Keep his identity undisclosed…..

Faidra - Six Voices Inside

Swedish Atmospheric Black Metal solo-project Faidra has just released its impressive debut album Six Voices Inside through Northern Silence Productions. Actually fans are really excited about this release, as the fantastic feedback to the full album release on Youtube clearly shows.

With music that is rooted in the Scandinavian Black Metal of the early 90s yet also incorporating current influences, Faidra should probably appeal to fans of both classic Burzum albums as well as contemporary acts like Hermodr. It shows that the man behind Faidra definitely knows what he is doing, having played in various bands of different genres since the late 90’s, but for Faidra chose to keep his identity undisclosed in order to let the music speak for itself. The title track Six Voices Inside,

Initially planned as just a CD release, the success and fantastic feedback from many people during the pre-order period prompted the label to plan a vinyl version! A Pact Amongst Wolves,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*