Newsfeed

Atena: Willingness to push boundaries

Atena - Drowning Regret & Lungs Filled With Water

Drowning Regret & Lungs Filled With Water was released January 24, 2020 by the band Atena. This is the last concept album from their trilogy that has taken 5 years to write and develop. The track Domestic Abuse ft. Damien,

Atena have pushed through to become one of the most noteworthy metalcore acts from Norway as well as proving there’s more than black metal that roams in the country by extensive touring through Europe.  With a deep inspiration from hip hop, classical composers and love for heavy music the band entwine these elements together with lyrics of darker episodes that occur through life. The track Slap,

Their dark and experimental metal core has given Atena a special stand in the Norwegian metal scene. The band have over the years build up a solid and engaging fan base. The track let Them Hang In The Halls,

Metal Hammer UK writing that, «Atena’s willingness to push boundaries needs to be applauded». Norway’s newspapers Dagbladet praised them for being “something semi-exotic in the Norwegian metal flora”.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*