Newsfeed

Darkened Horizons: No problem only good music…..

Darkened Horizons – Silentium Universi

Houston, «we have a problem» is a popular but erroneous quotation from the radio communications between the Apollo 13 and NASA Mission Control Center. The band Darkened Horizons actually have no problem they only makes good music on its sophomore release Silentium Universi. The track Through The Grid,

Darkened Horizons plays progressive Melodic Death Metal and vocalist and instrumentalist Adrian Socaciu is the brain behind the band. Socaciu is supported by Josh Ellis with additional vocals and lyrics on the new album. With lyrics abouts Science fiction, mysticism, internal struggles, metaphysics and philosophy the band Darkned Horizons have many interesting topic to make good songs with.

Darkned Horizons have been around for nine year, and seven years ago the debut Crossing The Line was released.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*