Newsfeed

Karnivore: From Karneywar to Karnivore…..

Karnivore - Dødsriket

Nässjö is today the only place in Sweden where six different railway lines meet. In addition, the three musicians in Nässjö meet regularly and the latest result was the album Dødsriket (Death Of The Empire) released in February. The track War Is Coming,

A brief history of the band Karnivore from Nässjö in Sweden by the band themselves. «Several promos has been recorded and several gigs have been played both in sweden and abroad since 2002. 2010 Karnivore changed the spelling of their name from Karneywar to Karnivore 2012 our first album The Triumphant Khaos is released thru Scarecrow Recordings. 2014 our 2nd record In The Halls Of The Wicked is released thru Lake Of Fire Productions. 2020 our 3rd record Dödsriket is released thru Southcoast Productions. The track Slice `N Dice,

Karnivore play reckless death metal that will make your ears bleed for more!Line-up: Mattias Johansson – Drums, Jens Englund – Guitar/Bass and Martin Holmqvist – Vocals. The track No Freak,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*