Newsfeed

Desolate Realm: Skaðvaldur with illustrations and logo

Desolate Realm – Unleash The Storm

Desolate Realm is a Heavy/Doom Metal band from Helsinki, Finland. The band was formed in 2018 and has members from Decaying, Chalice and Altar Of Betelgeuze. The debut EP Unleash The Storm was released February 13, 2020, and all music & lyrics was written by Matias Nastolin. The artwork was made by Bart Kurzok Illustrations and logo by Skaðvaldur. The title track Unleash The Storm,

On Unleash the Storm, Desolate Realm combines elements from Epic Doom Metal like Candlemass and Solitude Aeturnus with Heavy Metal such as Black Sabbath, Savatage and Metal Church, while also bringing various other influences into the mix in a seamless manner. The track Insanity,

Line-up: Matias Nastolin – Guitars, Vocals, Bass and Olli Törrönen – Drums. The music was produced, mixed and mastered by Matias Nastolin at Louhinta Studios. The track The Path,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5519 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*