Newsfeed

Superhorror: Kinky corpses playing highly contagious Rock’n Roll!

Superhorror - Italians Die Better

The band Superhorror are according to themselves kinky corpses playing highly contagious Rock’n Roll!

2005. October 31st. Four guys, members of a band called Morphina, are driving through the woods of Desperation City, towards a dirty pub where they were supposed to play for an Halloween party.The four guys never reached their destination, their car crashed mysteriously, and their bodies had never been found…Instead of them, four fresh dead corpses reached the pub, they called themselves Superhorrorfuck…

Recently horror punk-metal outfit Superhorror announced the release of their new studio album Italians Die Better. Superhorror`s music deals with the fact of being dead and struggling to find a place in a society dominated by living people. The band is constantly evolving, due to its inner duality: Superhorror are not simple living dead, calling them zombies is quite reductive, they are evil dead spirits haunting living bodies, and this condition leads to a fight between the living and the dead parts, the show-machine and the artistic side. The track Sultans Of Sin,

The band states, «Sultans Of Sin perfectly conveys the spirit of the new album. A huge fiendish anger to scream at the top of your voice straight from the grave! The video made by Camera Decay is a crazed journey through a dimension between mysticism and reality. We tell a little cursed story that will require a good dose of madness to be grasped… ». The track Graveyard Dolce Vita,

Italians Die Better has actually been written and produced by the band. Superhorror took care of the whole creative and technical process, from recordings to artwork and packaging design!

«Only the dead are able to better express dead’s sound», comments Superhorror frontman Edward J. Freak. «CFor the first time in 15 years, on Italians Die Better we decided to make the most of acquired skills after the resurrection, in order to make exactly the album we conceived, avoiding living people intrusion. We are very happy about the final result! ». The track Nekro-Nekro Gym from a previous album,

Since the very beginning, their strength has been their live performances, costumes, make-up and the furious personalities on stage have always caught the audience’s attention, leading the band to perform all over their country and in Germany, France, Switzerland, U.K., Netherlands, Baltic States, always finding new fans thanks to their genuine entertaining shows.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*