Newsfeed

The Mofuglys: Featuring guru musicians…..

The Mofuglys – A Murder Of Crows

There are an incredible number of exciting and good bands that are not necessarily well known and that get enough deserved attention. There are also pretty many new and talented band that also deserve attention. We at Permafrost are committed to presenting some of these to our readers. Today we focus on the new and very talented band The Mofuglys and its debut album A Murder Of Crows and the track The Legend Of Rutherford Stowe,

A Murder Of Crows is a new progressive rock concept album featuring the talents of among others Bryan Beller, Rick Musallam, and Ike Willis!! The track Bloody Knuckles,

The Mofuglys actually in many ways explode onto the music scene with their debut album, A Murder Of Crows. Featuring guru musicians Ike Willis (Frank Zappa), Bryan Beller (The Aristocrats, Joe Satriani,) Rick Musallam (Mike Keneally Band,) and Eric Svalgård (Project/Object, School Of Rock). The track Killing Spree,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5519 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*