Newsfeed

 Among Your Gods: Nothing superfluous, pretended, pathos …just hard work….

Among Your Gods - Your Choice

Among Your Gods is from Belarus and plays Melodic Death Metal and Alina Pochebyt has the crudest woman vocals I’ve ever heard.

The history of Among Your Gods started in 2013 in the small industrial city of Novopolotsk, Belarus. Surrounded by the beauty and greatness of old virgin forests, with the railway tracks as the arteries of this place, it’s difficult to imagine a better place for inspiration.

Melodic death metal in its core, Among Your Gods start off 2020 in the best possible way with their brand new single Your Choice.

Among Your Gods states about the track Repetition, «Hello friends,

Would you like to go to the backstage? look at the working days of musicians?

This video will help you to plunge into the atmosphere of lively interaction of all members of the group, to feel gravity, cohesion, unity …

Ordinary rehearsal of the group. Nothing superfluous, pretended, pathos …just hard work, without unnecessary embellishment. Happy viewing!».

Among Your Gods are, Alina Pochebyt : Vocal, Sergey Ruzikov : Guitar, Pavel Dziatko : Guitar, Konstantin Fedorets : Bass and Alexandr Prokofyev : Drums.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*