Newsfeed

Predictor: With morbid and apocalyptic visions…..

Predictor - Emo 2020

Emerged from the black bunker, German black metal duo Predictor are ready to release their debut demo. Simply entitled Emo 2020, this release features four tracks of morbid and apocalyptic visions, veiled with furious yet atmospheric and blasphemous sounds.

Predictor uses contrasts to get variety and somethimes the music is rather atmospheric but mostly a very raw music. A fair amount of black metal screams of course, and much blast beats and even a mixture  of  slow,  mid  paced  and  fast  parts.

Lineup: Lord-Noctifer – guitars, vocals, productions and Cryptic Tormentor (Ungod / Baxaxaxa) – drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5849 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*