Newsfeed

Locus Requiescat: With two different musical playgrounds…..

Locus Requiescat - Into Dimensions Beyond The Utter Void

The band Locus Requiescat is from Vladivostok located east in the gigantic country of Russia. The sole musician in Locus Requiescat is Hereticus and he handle all instruments and vocals on the album Into Dimensions Beyond the Utter Void. The track Consolations Of Eternity,

Locus Requiescat plays Funeral Doom Metal/Ambient and the mentioned album was recorded in Nibiru Labs and mixed and mastered at TsunTsun Productions. Locus Requiescat was formed in 2010 and the debut album was the two-disc album A Dark Journey was released in 2011 on the underground label Satanarsa Records. The track Ambulavero In Valle Mortis,

Behind the moniker Hereticus we find Ilya Tutarov and his preferred lyrical themes in the Locus Requiescat context is loneliness, despair and ethereal journeys. Tutarov have another music project entitled Infested, and in this band Tutarov is also the sole musician. Tutarov obviously thrives in his own company and it fits well in these Corona times! The track Quinta Essentia Pulvis,

Infested plays a very different kind of music than Locus Requiescat as it is Industrial/Brutal Death Metal/Grindcore. Tutarov apparently has at least two different musical playgrounds?! Lyrical themes for Infested is usually topic as war, death, torture and science.

Link:
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*