Newsfeed

Kill All The Gentlemen: With a tale of dark and light

Kill All The Gentlemen – The Loss And The Rapture

Kill All The Gentlemen take their death metal/thrash sound on the road in the coming months with various gigs around the country including 5 concerts with fellow label mates and Japanese metal legends Survive. The shows will mark the introduction of the bands incoming guitarist Mikey Precious and new tracks will be featured from a forthcoming EP The Loss And The Rapture release which is currently in the middle of production with hopes that it will see the light of day via Sliptrick Records by the end of the year. The track Welcome The Horror,

Although brutally heavy, The Loss And The Rapture has lashings of hooks and melody with twin guitar work and neck breaking beat downs that will get every head banging. It is a tale of dark and light, action and consequence, loss and rapture. To sacrifice your soul and others around you for man’s desire of wealth and power. To cleanse and strip yourself of the evils of the flesh.

The Loss And The Rapture is the debut full length album from Kill All The Gentlemen. The album was recorded at Skyhammer Studio in Cheshire, UK engineered and produced by Chris Fielding (Conan) and mastered by James Plotkin. This is a journey through 8 tracks starting with the full frontal assault of I Welcome The Horror. The track Sing For Me Sinner,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*