Newsfeed

Nawabs Of Destruction: Heartfelt gratitude to our metal enthusiast brothers & sisters…

Nawabs Of Destruction - Rising Vengeance

The metropolitan area of Dhaka has at least 17 million inhabitants and certainly many musicians. Two of the musicians is are Taawkir Tajammul (Shontrash, In Exile).  & Saad Anwar (Desekrator, Sent Men Revolt, ex -Jahiliyyah, Cynosure) that are the duo of the band Nawabs Of Destruction. They plays an atmospheric /progressive/technical death metal band. The debut album is entitled Rising Vengeance and was possible to release with support their family members and friends and in addition musician from projects and many more. This is a really good and impressive collaborative project in my opinion. I like this attitude, and when the result is really good music I applaud loudly. The track Rise Of The Warlords,

Tajammul and Anwar states, «Last but not the least, we would like to show our heartfelt gratitude to our metal enthusiast brothers & sisters for supporting us continuously to do what we love to do most, creating music! Without your appreciation and inspiration, it would have been really tough for us to finish the album! We are honored by your love & support. Thank you all once again for being with us! Hails! The release day worldwide is April 1. The track Rising Vengeance,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*