Newsfeed

Traumhaus: With catchy melodies and hooklines…..

Traumhaus - In Oculis Meis

Tramhaus was formed in 1994 as Zweeback and in 2001 they made their self-titled debut album. Since then they released two other albums and now their forth album In Oculis Meis will be rleased late in april. The track So Many Ways, 

While the style looks back to many German bands of the 70s and 80s, their use of angular melodies and their native tongue draws valid comparisons to one in particular, Anyone`s Daughter, Novalis and Grobschnitt might be other reference points, although Traumhaus is somewhat more rhythmic.

In Oculis Meis comes as a double album with CD 1 with an English version and CD 2 in a German version. Many of the songs on the album have ambitious complex polyrhythmic and are contrasted by catchy melodies and a fair amount of hooklines with a high recognition value. The track Viele Wege,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*