Newsfeed

Chotzä’s: With their native Language Bärndütsch

Chotzä's - Tüüfuswärk

Chotzä was formed by Szivilizs in 2011 in Bern/Switzerland. Chotzä is singing in their native Language Bärndütsch which is one of many Swiss-German dialects. The band plays Black’n’roll and started as a really filthy project. After several members change Cpt. Cunt joined in as the drummer and is still a member today. The album Tüüfuswärk is the third strikeand  to be released 31th March. The track Dräck Am Schtäckä (ft. Herr Morbid Of Forgotten Tomb),

The first demo with Cpt. Cunt was entitled Hass Musig (2012) 10 copies and was the basis for the first album Plump U Primitiv (2014) 200 copies on cd and tape. In 2017 Chotzä released their 2nd album Bärner Bläck Metal Terror 800 copies CD, Vinyl, Tape and started to be recognized in the underground scene. Like many band some more lineup changes happened during these periods.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5519 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*