Newsfeed

Horisont: A fearlessly inventive tour-de-force of …..

Horisont – Sudden Death

Sudden Death supercharges their mountainous ascent in an immediate explosion of rich and intricately created songs, but in it’s conception was an artfully crafted 3-year labour of love. The pay-off for Horisont`s dedicated handiwork is a confidently sumptuous album of monumental, anthemic stadium-sized rock choruses, twin-guitar harmonies, and symphonic piano-laden rock that is as rare as it is catchy and captivating. The track Into The Maelstrom,

Having earned their special place in the hearts of the heavy underground, with a dedicated international audience in thrall to the stunning energy of their live shows, Horisont are a fearlessly inventive tour-de-force of heavy rock. The track Pushin` The Line,

Vocalist Axel declares that «Our mission was to make the record that WE wanted to do, and not what people expect us to do, and it is with this irreverent and devil-may-care attitude that Horisont let’s their music run wild with abandon, undeniably electrifying and moving the listener the way real rock and roll should, a middle finger to current trends». The track Free Riding,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5849 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*