Newsfeed

Fool’s Ghost: A lullaby for ghosts…..

Fool’s Ghost – Dark Woven Light

The band Fool`s Ghost is from Louisville, Kentucky, and the city is named after the French king Louis XVI. He got a sad fate, but the future of Fool`s Ghost looks very good and they explore the liminal state between hope and reality. Amber Thieneman’s vocals and keyboards express the tension separating shadows from light. Nick Thieneman’s guitar charts a path through an evocative atmosphere. Together they create an immersive soundscape — a lullaby for ghosts, an elegy for the apocalypse. The debut album Dark Woven Light was released some day’s ago. The track In Between,

Dark Woven Light is composed of partners Nick Thieneman (Young Widows, Breather Resist) and Amber Thieneman (Liberation Prophecy, Sandpaper Dolls), Fool’s Ghost create loudness of an unholy level, evoking stark landscapes and barren vistas through a crystalline lens. Dark Woven Light challenges the very notion of what heaviness is within music – a gentle exploration of the darkest facets of our individual and collective psyches. The tracks Touch And Shut Away,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*