Newsfeed

Bad As: Isn’t that enough….

Bad As – Crucified Society

In the town of Treviso are the headquarters of Benetton and De’Longhi, as well as the band Bad As is from Treviso. They states, «Italian metal band. Unsure what to expect? Our music showcases powerful vocals, killer heavy bass, massive rhythm guitar riff, isn’t that enough?».

Italian metal group Bad As have released the first material from their upcoming album Crucified Society due for release via Sliptrick Records on March 17th. It’s the title track Crucified Society and here’s the bands official comments, «The song speaks of a society now compromised by the world of social networks. Where the population is the victim of a System, in which fame is the only way to be recognized and collecting «Clikes», and therefore the esteem of others.

«The world collapses under this lifestyle and, not realizing it, people end up making absurd gestures to be hated and loved, aspired and envied, advancing in the rank of society with the sole purpose of image. Dignity is less and less and nothing personal and innovative is created, self-destructing. As the name of the song itself says, the Society Of The Crucifixes is where everyone tries to find the best way to appear, ending all martyrs of themselves».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*