Newsfeed

Torn Away: In pursuit of the perfect album…..

Torn Away - Demo

Flint Michigan Groove Metal act Torn Away will soon enter studio and begin recording their debut full-length. Forged on the war torn shores of Flint Michigan, battle hardened Groove Metal act Torn Away head to the studio to start recording their debut full length album.

With lots of success from their 2019 Demo, the band was energized with confidence and worked diligently over the next year, putting pen to paper, fingers to strings and sticks to drums in pursuit of the perfect album to display their full capabilities as musicians. Torn Away is probably a band you will want to keep your eye on!

The line-uo: Cameron Frechette: Vocals, Mike Landers: Lead/Rhythm Guitar, Joe Huls: Bass Guitar and Kevin Bindschatel: Drums/Custom Percussion

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5849 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*