Newsfeed

Skanners: Let`s stay together and talk on social media…..

  Skanners – Cut My Heart

Italian legendary heavy metallers Skanners have released a new single and video Cut My Heart, taken from the band’s latest effort Temptation.

«We composed this song immediately after the tragedy that took place on November 13, 2015 at the Bataclan in Paris. The anguish and horror experienced by normal people, people like us, music lovers gone out for an evening to chase their dreams and never come home. This song is our tribute to all the victims and in general to all those who have lived, or are living, in terror. Events of this kind no longer have to happen». The track In Flammen 666,

«A thought goes also to the current situation that is testing all of us because of the emergency linked to the spread of Covid-19: guys, let’s stay together! Let’s talk on social media, stay in touch, but be careful to follow the directions of the Ministry of Health. The music will return and we will do it too, to have fun with all of you on stage. Stay strong».

In case you missed it, last December 2019 Skanners released a new live video and second single Rolling In The Fire, shot in Moscow in September 2019, during a mini-tour with the Metal Queen Doro Pesch as her special guests. Watch the video here:

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5849 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*