Newsfeed

Obscene: Renewed sense of ruthless aggression…..

Obscene – The Inhabitable Dark

Today a healthy dose of Malicious Midwest Death Metal from Obscene. Said about the band, «These guys are setting the tone for a new generation of OSDM! ». After impressing with their 2018 demo, Sermon To The Snake, Obscene make their LP debut with a renewed sense of ruthless aggression in The Inhabitable Dark. They entered Earth Analog Studios in Tolono, IL in summer of 2018 to lay down 8 tracks of death metal fury. The track Isolated Dumping Grounds,

Not adhering to any sort of «caveman or cavernous trend» in the current climate, this album back to the early Florida and Dutch death metal scene as well as nods to U.K., Scandinavia, New York, touches of vicious thrash and riff oriented traditional heavy metal to go along with an unhinged acidic vocal style.

Artwork provided by cult artist and legendary great, Mark Riddick in one of his best works. Come with Obscene down in The Inhabitable Dark!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*