Newsfeed

Horrorwish: Passion for horror tales and macabre tunes…

Horrorwish - Place To Hide

Today Permafrost offers our readers a dark, intriguing horror metal experience! On Friday the debut album from Belgian metal band project Horrorwish, called No Place To Hide will be released. The album features thirteen haunting metal songs, each one telling a grisly tale that sends shivers down the spine. The title track No Place To Hide,

In the autumn of 2019, the Horrorwish project was created by Belgian musician/producer Gio Smet. He is known from other bands/projects such as Gitaron, Giotopia, Devil’s Desire and Sons Of The Migrator and collaborations with musicians such as Fabio Lione (Rhapsody), Ralf Scheepers (Primal Fear), Herbie Langhans (Avantasia) and Apollo Papathanasio (ex-Firewind), Gio Smet wanted to combine his passion for horror tales with dark and intriguing metal music. Thus, giving birth to something new and innovative within the metal scene.

It’s hard to compare Horrowish! The guitars are dark, fat and fleshy. Together with a deep and monstrous bass guitar, it results in a massive and horrifying sound. The raw and uncut vocals fits the macabre tunes perfectly.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*