Newsfeed

Omnibeing: With harmonic and rhythmic complexity….

Omnibeing - GEO

Omnibeing is instrumental progressive metal project by Vitaly Shemetovets. Originated in Minsk, Belarus. Omnibeing is Sci-fi inspired, prog loaded and most important made with love

GEO is a new song and music video by Minsk-based instrumental project Omnibeing. As a follow up to 2019 debut album Polytheria, GEO takes a step up and moves forward from tangly song composition to a clearer and straightforward sound yet still comprises a standard of harmonic and rhythmic complexity set by the previous release. GEO, Official Music Video,

The music video and the song were fully self-produced by the mastermind behind Omnibeing – Belarusian guitar player Vitaly Shemetovets. Enigmatic images of wine and pomegranates in the intimacy of shabby flat on the outskirts of Tbilisi is a reference and a dedication to Georgian culture and the time spent in this country.

GEO by Omnibeing should probably be a great fit for everyone fond of instrumental metal and rock and especially for fans of Cloudkicker, Intronaut, Scale The Summit and Plini.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5519 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*