Newsfeed

Next Door To Heaven: With melodic, djenty and proggy track…..

Next Door To Heaven – Dance With Me

The new stand-alone single Dance With Me from Next Door To Heaven’s  album V Ways To Accept released on Sliptrick Records. The melodic, djenty and proggy track follows NDTH’s signature sound. The song is about relationships, an unconscious feeling of the presence of a close person even if logic and reality tell you this person can’t be here now. It differs from V Ways To Accept because the message from Dance With Me is about recovery, not the misery.

V Ways To Accept is the second album  from NDTH and with that full length, the band took the listener on a long journey with a concept story based around human emotions. The 10 track album began from the denial stage, going through anger, bargaining, depression and ending with acceptance. All the songs were influenced by personal experience, making this full length very sincere from the beginning to the end, each song has its own mood and involves different sub-genres, which makes a much richer impression for the listener. The track Depression I : Razors,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*