Newsfeed

Almost Honest: Limited to just 25 units!

Almost Honest – Seiches And Sirens

Almost Honest states, «Groovy Sexy Viking Funk Doom Rock from Outerspace. For Fans of Mastodon, Red Fang, The Sword and Clutch». The Pennsylvanai Doom Metal trio will soon release a limited number of the album Seiches And Siren`s on cassette! Actually a very special anniversary edition cassette for the die hard collector, limited to just 25 units!

With the release of their second full length studio album Seiches And Siren and their appearance in the esteemed the groovy sexy Viking funk doom rock trio Almost Honest have made quite a name for themselves. Born in New Cumberland, Pa in 2013 these cats have, been bringing energetic and memorable live performances across the east coast. Shayne Reed lays down the thundering vocals and groovy guitar while Seth Jackson brings the funky rhythm with his bass. Lastly Quinten Spangler is the time keeper and beat god. Fans never leave a concert unsatisfied and with a sound as special as theirs, who can blame them?  The track Dancing Shaman And The Psychedelic Cactus,

They have been featured in such publications as Classic Rock Magazine, Doomed & Stoned, and The Obelisk. They have cemented themselves as a force to be reckoned with. This doom rock group have also played with such amazing acts as Revocation, Astronoid, and Moon Tooth. These guys are the ones you will want to keep your eyeballs on because they are carving their own piece of music funkery and they want you to be a part of the ride.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7409 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*