Newsfeed

Jargon: Every note and word have a reason to be here…..

Jargon – The Fading Thought

The Fading Thought is the title of the debut solo album of Jargon, founder of Verbal Delerium. Jargon is the moniker for John Kosmidis. The title track The Fading Thought,

The album will be released this May on vinyl and digital format. The music combines elements of classical and cinematic music with progressive rock. The arrangement of the string quartet was carried out by Nikitas Kissonas (Methexis), the drums were played by the drummer of Verbal Delirium, Wil Bow, while bass, production, mixing and mastering were handled by Leronidas Petropoulos. In the song How can I? Lupe (Mosquito) participates on vocals.

The artwork of the album was done by Dimitris Tzortis (Immensa Artis). One enthusiastic statement about The Fading Thought, «Not your everyday prog, poignant lyrics, every note and word have a reason to be here! ».

The Line-up:Jargon – Vocals, Keyboards, Piano, Nikitas Kissonas – Guitars, Leonidas Petropoulos – Bass, Wil Bow – Drums, Kostas Karitzis – Violin, Stelios Papanastasis – Viola, Thodoris Mouzakitis – Violin, Aris Zervas – Cello and Lupe – Additional Vocals on How Can I?.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*