Newsfeed

Profane Oath: Felt the need to spread evil…..

Unholy Hymns is an infernal debut EP of 4 tracks by the Italian Black Thrash Metal band Profane Oath. Profane Oathare: Mike The Unholy (vocals and all instruments) and Drunken Bible (drums and all instruments). 

Mike The unholy states, «All started in 2018 when me (Mike The Unholy) and Drunken Bible felt the need to spread evil to desecrate dogmas and morals that surround us. This is how Profane Oath is born and, in the same year, the desecration begins with giving life to Unholy Hymns».

He also says, «that the band have got many very good feedback from fans of extreme metal. The best way to start, in our opinion, is by being independent because it makes you proud to create something you care about from scratch and promote it around the world. The label represents an additional opportunity for distribution. So if there is any interested label to promote Unholy Hymns or to sign a contract, we’ll be glad to collaborate! For us it is important to be authentic in manifesting filthy speed, hatred, violence and roughness in our music. Main bands of inspiration are: Bathory, Motorhead, Mercyful Fate, Venom, Sarcofago, Mayhem, Dissection and Destroyer 666.6».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*