Newsfeed

Keverra: Capturing bands in the most visceral and raw form…..

Keverra - Keverra

The Kverra trio recently went into the studio to record their self-titled debut album with Chicago-based producer/engineer Sanford Parker (Mirrors For Psychic Warfare, Buried At Sea.) Sanford is a master at capturing bands in the most visceral and raw form, and this album is no exception! Shockingly aggressive, heavy as balls, and vicious to the core, Keverra are about to surprise the Metal world..

Keverra I sprobably for fans of Eyehategod, Grief, The Melvins, and Lord Mantis.

Formed by current and former members of Goatsnake, 16 and Mayan Bull, Los-Angeles trio Keverra will release their self-titled debut album on May 1st via Seeing Red Records. Keverra sees the trio merging a pummeling sludge metal with a post-punk attitude and an abrasive noise-rock.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5519 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*