Newsfeed

Hyems: With impressing musical authenticity and concept….

Hyems - Anatomie Des Scheiterns

Hyems states on Facebook, Im Jetzt die Asche!

The town Marburg was awarded town privileges in 1222, and the Marburg band Hyens was awarded metal privileges in 2000.

Germany’s Black Metal Horde Hyems have finished their new album and will release their upcoming masterpiece on May 1st, 2020. With their ninth album Anatomie Des Scheiterns, the band not only impresses with its musical authenticity but also with its sophisticated concept. The track In Ketten,

Hyems offer highly political lyrics and deal with a mutually dependent individual, collective and last but not least social failure that leads to catastrophes of different kinds. Musically, you can expect one thing above all: Aggressive and melodic Black Metal!  The band offers a fair amount of blast beats and tremolo picking that adds a raw feeling to the music. The track are often long and with melodic guitar solos.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*