Newsfeed

Blood Of Angels: Tour with good friends and new album….

Blood Of Angels - The Failure Of Faith

Blood of Angels is an extreme metal project based in Florida. The project combines the talents of current and former members of Foreshadow, Fires Of Gomorrah, and Ulcer.

«Failure Of Faith Intro Video is the intro video we use for our live shows.  We wanted to share it with everyone since it sets up what our show and music is about».

Blood Of Angels have announced tour dates across the US throughout the month of March. Each show will feature the band playing with various combinations of groups including their good friends Jungle Rot, The Convalescence, Filth and Casket Robbery.

The melodic death/black metal group are currently finishing work on their new album The Failure Of Faith with plans to release worldwide via Sliptrick Records later in the year.

Check out our performance at the Tampa Death Fest featured at the Brass Mug in Tampa, Florida! \m/  We premiered  our new songs for our upcoming album The Failure Of Faith. We also premiered our cover of Motorhead’s Don’t (Need Religion). \m/

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7083 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*