Newsfeed

Dreamwalkers Inc: Energetic and dynamic presentation…..

Dreamwalkers Inc – A Night At the Theatre

After the live album announcement two weeks ago, Dreamwalkers Inc now comes out with a video to give a preview of what their new live release will sound and look like when it hits on the 22nd of May 2020! The video showcases the heavy song New Strength which was found on their last album First Re-Draft, played by the band in a live version that showcases the band’s energetic and dynamic presentation! 

The band states, «Here it is, the first song of our upcoming live album & YouTube video release A Night At The Theatre! We chose to give you all the song New Strength, as we think this song represents our metal side as well as our melodic side well. And in these strange days we can perhaps all use a message of hope. No matter how intense the innerburn seems to be, we can always find new strength within. The band present themselves with this words, Dreamwalkers Inc is a symphonic, progressive metal band from NL that stands for emotional, challenging and engaging music!».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*