Newsfeed

TenebreE: With lyrics of Chilean culture of the XIX century…..

TenebreE - Errante Herejía

The Chilean city of Talca was founded under the name of San Agustín De Talca in 1692, and was destroyed by earthquakes in 1742 and 1928. In 2014 it thundered loose again but fortunately no new earthquake this time! The Black Metal band Tenebreewas founded by Neguss (Postumo Lumbre, Drymiswintery) and Newen (H&H, Suicide Nation, ex-Azotth) and Tralkan. The track Hacia El Norte (northward) from the new and second album Errante Herejía.

The name of TenebreE is related to the relationship between man-environment and man-spirituality, the lyrics are focused like to form of a recognition of the Chilean culture of the XIX century. After their first Ep, the band realize a Gigs for several Chilean Cities in order to promote the new stuff for the first Full-Lenght Infinito Honor De Existencia. In 2019 the band began the recording for the new album Errante Erejia.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*