Newsfeed

Predictor: From the German Black Bunker….

Predictor – Demo 2020

Emerged from the Black Bunker, German Black Metal duo Predictor are ready to release their debut demo. Simply entitled  Demo 202, this release features four tracks of morbid and apocalyptic visions, veiled with furious yet atmospheric and blasphemous sounds.

The vocal are mostly grim with high pitched black metal scream and a fair amount of tremolo picking and blast beats. The music are raw and aggressive in the 90`s era. The lyrics is of course dark and with apocalyptic themes, and the production is raw and very dark

Lineup: Lord-Noctifer – guitars, vocals, productions and Cryptic Tormentor (Ungod / Baxaxaxa) – drums.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*