Newsfeed

Trident: Back with full dark forces…..

Trident - North

Trident is a Swedish blackened Death Metal form Göteborg. The band features in their ranks former Dissection guitar player Johan Norman, ex-Lord Belial Anders Backelin and Per-Owe Solvelius  (Fejd), among others.

 After releasing their debut album World Destruction in 2010 followed by EP Shadows 5 years later, facing some line-up changes, finally Trident are back with full dark forces. The result is the sophomore studio album North to be released in the upcoming months. We probably could expect a piece of art moving away from tight structural extreme music and bringing back the soul of the old greats? The band states, «Have a good weekend and enjoy the video from our previous EP Shadows».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*