Newsfeed

Brahmastrika: A perfect juxtaposition of the chaotic and the calm…..

  Brahmastrika - Excarnastrial Commencination

Brahmastrika’s warnoise/death metal release Excarnastrial Commencination is a monster of a release! Brahmastrika deliver Harsh Warnoise from Bengal in India – Extreme Metal. The track Mahakapalik Ashtakam.

Quoted in a review Edmund Sackbauer,«Aperfect juxtaposition of the chaotic and the calm, the found and the created, the constant and moving – this is what Brahmastrika is offering here. Analog noises have been laid over a heavily distorted base of black/death metal chords. It feels a bit like witnessing an uncomfortable act from behind a thick panel of glass. Vocals are part of the music, but are somewhat swallowed by a plane of noise and some rapidly pulsating beats. Harsh and distorted screams are combined with desolate and repetitive rhythms».

Brahmastrika was conceived through revelations on the ancient shamshan grounds of Kalikshetra, adi-karmic yantraniti was bestowed on our vessels of flesh to reveal the secrets of the sanatana yudhakarma, through nuclear metal of ultimate death, that has led to the  Excarnastrial Commencination demo.

Cosmic entrapments of Adi-kalpic proportions have been initiated. Paramanobik annihilation rituals are sharpened though bijamantras. Imminent end of cyclic adharma will be executed Without Any Warning! The track Chaturdasha Lokic Disruptors,

By now India is the source of some of the most unworldly combination of sunken magic, ancient knowledge, and bloodsoaked rituals imaginable. All this is transferred into indescribable, deadly Death/Black Metal: Oribiting around the likes of Tetragammacide and Kapala extremists named Brahmastrika(hailing from Kolkata) fire their bestial Warnoise of the most inhuman kind into the unsuspecting world.

Om Ulf Backstrøm (7073 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*