Newsfeed

Bacon Torpedo: Tastes like delicious crispy bacon……

Bacon Torpedo – Bring Home The Bacon

At Google in Silicon Valley the employees get food at work because the company want them to work as hard as possible and have a good time. Bacon is the preferred meal that the chefs serves the Google employee. In Norway we have no Google but we have something much more musical as we have a band with a fancy name called Bacon Torpedo that offers delicious crispy bacon. Maybe the Google people will get sick of envy and travel to Norway now? The band have released their debut album entitled Bring Home The Bacon and here are the track Baby Snakes,

The music video is recorded in an empty swimming pool in Klipra Swimming Hall and the song is about bad bosses with inferiority complexes. The album will be relased on May 8th and Bacon Torpedo then hopes to deliver a solid rock package.

Bacon Torpedo is an energetic rock band from Ålesund consisting of Andreas Vinje on vocals, Lars Tore Brekke on bass and vocals, Sindre Myskja on guitar and Daniel Sætre-Håvoll on drums. The band was founded four years ago. With juicy riffs and a touch of raw humor, they hope to get the real fast-paced rock out of the box. The goal of Bacon Torpedo is to make rock that tastes like delicious crispy bacon! Watch out Google!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*