Newsfeed

Arida Vortex: Both Russian and English text….

Arida Vortex - Riders Of Steel

The band states, «We are Arida Vortex power metal band from Moscow, Russia. Arida Vortex was established on April 25, 1998 in Moscow. The band had name Vortex until November 2002. It performs Power-Speed metal with both English and Russian texts. The track We Will Rise Again,

Current Arida Vortex line-up is: Evgeny Epishin – Vocal, Roman Guryev — guitars, Alexander Strelnikov – guitars, Alexander Fedonin – bass and Vadim Sergeev – drums». The track My Turn,

Russian Power Metal band Arida Vortex released their new album Riders Of Steel in SoundAge Productions. The album was mixed/mastered at Navaho Studio by Arkadi Navaho. Artwork done by Mayhem Project Design.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*