Newsfeed

All Lifes Ends: More quality music from the Alpine country…..

All Lifes Ends – The Plague Of Man

From Switzerland it comes regularly for me unknown bands, and pleasantly enough there is a lot of very high quality music. One example is the band All Lifes Ends.

Technical Brutal Moderne Blasting Shredding Grinding Djent  Heavy Thrashing Melodic Blackened Swedish Future Rhythm American Old School Fast Kick In The Face. This is how the band All Lifes Ends describes their music.

All Lifes Ends is a Swiss Death Metal band and they have released their new album The Plague of Man. The album was recorded in Soresu Studios and mixed/mastered by Billy France at Cultrock Studios.

All Life Ends was formed in 2006 at St. Gallen, Switzerland by Adam Subryt (drums) and David Oberthaler (vocals). The band released 2 EP’s – Of Sulphur And Suicide (2010) and Lightbringer (2012).

The band lineup: David Oberthaler: Vocals, Claudio Dotta: Guitars, Thomas Zellweger: Drums and Ramon Locher: Guitars .

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7124 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*