Newsfeed

Inlandsys: Moods and melodies worn by the keyboards…..

Inlandsys - Carthago

Inlandsys offers a melodeath sound with powerful keyboards enhanced by black metal vocals that will conquer fans of Ensiferum or Amon Amarth.  Carthago is Inlandsys very good debut album, and luckily we can expect a new album this year probably. Exciting!

Founded in 2011, Inlandsys is an innovative blend of Scandinavian death and black metal. For fans of Dark Tranquility, Edge Of Sanity or Amon Amarth. Between 2018 and 2019 Inlandsys worked to travel France and Spain to play their black death music wherever it’s possible to do. In 2020, with all band members strongly motivated to go further, they began to work on new compositions.

The debut album Carthago was released on March 2018. Mixed by David Potvin of Dôme Studio (Lyzanxia, Phaze One, Tank, Kronos, One Way Mirror,etc… ) it assembles what had already been experimented on the 2013’s demo: old-school-death guitar riffs that contrast with moods and melodies worn by the keyboards.

Line-up: Laurent Houis – Guitar & Vocals , Baptiste Togores – Guitar & Vocals, Yann Gilly  – Bass & Vocals, Antonin Calvet – Keyboards and Chris Perrot-Minot – Drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*