Newsfeed

Eric Clayton: Simply blown away……

Eric Clayton - A Thousand Scars

Saviour Machine’s legendary goth metal front man Eric Clayton has written the album of his career and has recorded his journey called A Thousand Scars, with the aid of his trusty Nine, contributing from all over the world. The 15-song autobiographic record is now available on all major streaming platforms. The track The Space Between Us,

The album, which features four songs by Eric’s brother and Saviour Machine guitarist Jeff Clayton, was produced and mixed by Devon Graves (Psychotic Waltz). It was recorded in Austria, the United States, the Netherlands and Germany and financed through a successful crowdfunding campaign. The track Chasing Monsters,

After publishing his controversial memoirs in 2010 and nearly a decade of seclusion, the masked performer, known for his highly recognizable voice and theatrical stage presence, embarked on a club and festival tour of Europe in November 2018, with his new band from Limburg, the Netherlands, called The Nine. The title track A Thousand Scares,

Clayton states, «The reception to our live shows has been amazing, but unexpected. You hope for something like this, but after so many years away from the scene it’s difficult to imagine. I’ve seen so much love, respect and affection for my work over the past few months, I’m simply blown away. Touring with these guys gave me the much needed energy and inspiration to write and record this first and very exiting solo record».

Story and narrative and lyrics by Eric Clayton. Music by Eric Clayton, Jeff Clayton, Adam Pederson, Ludo Caanen and Twan Bakker. Songs performed by The Nine (Bas Albersen, Twan Bakker, Ludo Caanen, Rob Dokter, Jeroen Geerts).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*