Newsfeed

Subterranean Masquerade : #Quarantine_diaries

New music from quarantine

Three weeks

Three brand new home produced videos

Each shows a different side of our musical personality

SO – Before we set the date for the next video released from quarantine, enjoy those past videos

and as always stay safe.

Subterranean Masquerade states, «As some of us already completing a full month in quarantine it is safe so say we are losing our minds. As a result we start fooling around with some of the band’s classics, adding a twist of insanity».

«So, without further ado, we are delighted to share with you an alternative version of the song As You Are, originally recorded for the album Vagabond and especially re-arranged to put a smile on everybody’s face».

«All the instruments recorded in our home studios, mix and master by Shai Yallin and Yalon Schori edited the raw video material and turned it into gold. This is our second chapter in what seem to be our #Quarantine_diaries, expect more to come.

Stay safe.. »

«It’s a long time that our new album Mountain Fever is ready to hit the road. While we are working on a plan to release it big to the world we decided to treat you all with a special performance for the track Ascend, originally taken from that album».

«All the instruments recorded it in our home studios while in quarantine. We hope that this track will find its way to your playlists and that will sweeten those crazy days. Share it, Spread the world, lets win this together». Subterranean Masquerade ft electricmonk – Blanket Of Longing

«Omer Fishbein mixed, Shai Yallin did the master and Yalon Schori edited the video».

As time goes by we get challenged to explore new grounds while keep on producing music,  hoping this could sweeten a little the time we all pass here together  – waiting to come back to normal.

For this third Installment of our #quarantine_diaries series we present you our most daring experiment yet, a new version of the song Blanket Of Longing , originally featured in the album The Great Bazaar and totally rearranged by electronic psychedelic producer (and our keyboard player) electricmonk.

We hope you enjoy this side of our musical evolvement, it was defiantly enjoying to make.

Recorded in our home studios, filmed using our stupid phones, mixed mastered and produced by electricmonk (Shai Yallin), film edited by Yalon Schorie.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5876 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*