Newsfeed

River Of Souls: Well-balanced and heavier than ever….

River Of Souls - Ursurper

River Of Souls is a Doomed Heavy Death band from The Netherlands and they release their 2nd full length album called Unsurper two days ago. The track A Pit And Snare,

The eight tracks on Unsurper continue the musical journey which started with the critically acclaimed debut album The Well Of Urd (2017), followed by the EP The Nihilist (2018) and the single Prometheus Unbound (2019). Listeners can again expect a well-balanced diversity, ranging from doomy coldness and melodic parts, to straight up tempo death metal, but this time heavier than ever.

The album will be available as a jewel case CD with 8 page booklet, a hand numbered limited edition digipak with a 4 track bonus disc (100pcs), and through popular streaming services. The title track Unsurper,

Line-up: Bart de Greef- vocals, Paul Beltman- guitars, Mathijs Van De Sande- guitars, Benjamin Hoogers- bass and Koen Spierings- drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*