Newsfeed

Autograph: Benefitting front line personnel…..

Autograph - Souls On Fire

Autograph an American rock band from Pasadena, California. They released several albums in the 1980s and are probably best remembered for the hit singel Turn Up The Radio.

Legendary Classic Rockers Autograph released their new single Souls On Fire three days ago. Featuring artwork by Melody Myers (Ellefson, Altitudes And Attitude, Escape The Fate) with proceeds going to Trinity Health of New England, benefitting front line nurses and health-care workers, with the ability to purchase PPE and other medical essentials. This is something I applaud loudly.

 

The track is the first to feature new guitarist Jimi Bell (House Of Lords, Maxx Explosion) who replaced Steve Lynch in 2019. The current lineup features Bell, alongside vocalist/guitarist Simon Daniels, founding bassist Randy Rand, and Drummer Marc Wieland. 

Simon Daniels states, «The members of Autograph, would like to give our most sincere thanks to all the front-line nurses during this unprecedented time.  Each of us is grateful for the commitment nurses provide across our nation.  It is through their dedicated efforts, our loved ones affected with Coronavirus are cared for and cured and able to be reunited with their families».

«It is in this spirit, that we invite you to download our newest release, Souls On Fire. A portion of the proceeds will go to Trinity Health of NE to help reduce the suffering caused by this pandemic.  Your active involvement will help stop this threat as profits will benefit front-line nurses, specifically, expanding Trinity Health’s coronavirus response efforts through the ability to purchase large-scale provisions of PPE and other medical essentials.  God bless everyone, continue to stay safe and healthy.  We hope you enjoy the newest single release».

«A brand-new era drawing near, as courage will outdo the fear…»

Autograph released their comeback LP Get Up Your Ass in 2017 via Emp Label Group, debuting on multiple Billboard charts, with the singles, Get Off Your Ass, and Every Generation, reaching the top 10 on the Mediabase Classic Rock charts.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*