Newsfeed

Cursed By Thy Flesh: Envolved into a full band…….

Cursed By Thy Flesh – The Ritual

BMW has a car factory in Spartanburg and manufactures BMW X5, but Spartanburg also produces Black Metal. The music producer is the band Cursed By Thy Flesh and this is raw and hellish music and in addition they have a real nice production. The album The Ritual is this international band`s debut album.

The Ritual was recorded/mixed and mastered at Studio Toplica, and released by Necrotic Records. Cursed be thy Flesh was formed in 2019 by Nagoth (vocals) at South Carolina, USA. The band was originally a raw black metal project with session members, but later it was evolved into a full band when Nordslayer (bass, guitars) and Morgoth (drums) joined the band.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*