Newsfeed

They Might Be Zombies: With intense melodic Hard Rock and Metal

They Might Be Zombies - Reanimate

Florida has a long history of producing unique, against the grain Metal and Hard Rock artists, and Miami’s They Might Be Zombies are no exception. The band has released their debut album Reanimate via CombatRecords, available now on all digital outlets. Produced by MattLaPlant (Nonpoint, Skindred, Ellefson), the album features 13 tracks of intense melodic Hard Rock and Metal, served up as only the sunshine state can. The track Vanishing Lights,

They Might Be Zombies was formed in 2011 by vocalist Ewar Acosta and guitarist Jesus Reyes (aka smileydeadj), with the later addition of drummer Kevin Klingenschmid, They Might Be Zombies has been grinding out metal in the local Florida scene for more than 8 years, all the while staying consistent with their unique sound. The track A Dying Voice,

Collaborating with Producer Matt LaPlant, known for his work with bands like Nonpoint, Skindred, Ellefson (Featuring DavidEllefson of Megadeth), Sikth, AnotherBlackDay, Soil, among many others, has proven to be a particularly important pillar on the band since its early beginnings.

Link:
Homepage

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*