Newsfeed

Burning States: Death Metal and Jeanne d`Arc…..

Burning States – No Place To Redemption

30 May 1431was Jeanne d’Arc executed in Rouen, Frankrike. A lot of exciting happened in Rouen over the years but 586 years after Jean d`Arc another fascinating event happen when the Death Metal band Burning States was founded. The new EP was recorded, mixed and mastered by Mathieu from the studio The Security Records. The track Plague,

Burning States was formed by Drey (vocals), Guillaume (guitar), Frantz (bass) and Mathieu (drums). The band debut EP Insanity Of Society was released in 2018 and since then the band touring in France and Belgium. The tracks Overconsumed and Surprising Abuse,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*