Newsfeed

Terrifying Parasites: Nicht mehr und vor allem nicht weniger…..

Terrifying Parasites – Human Disease

Parasites are often terrifying, I think. The band Terrifying Parasites is nor terrifying but very hard hitting and brutal. The band states, «Terrifying Parasites plays Old School Death Metal aus Thüringen, nicht mehr und vor allem nicht weniger! Terrifying Parasites Just Death Metal». Terrifying Parasites is influenced by Swedish Death Metal (Lik, Entombed, At The Gates, Dismember…), Asphyx, Vader, punk rock and hardcore, classic rock, and many more

The band was founded in May last year in Thueringen, Germany and are a quartet Riccardo (Guitar), Steffen (Drums), Robert (Bass) and Flo (Vocals). Last month the band Human Disease (Demo), but already they plans a new yet untitled album in the middle or late 2021. Terrifying Parasites is obviously a band of visions and progress and enthusiasm. There are always nice features.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*