Newsfeed

Apostle: Took time to rethink their approach…..

Apostle – Sky Above Me

Hailing out of Yorkshire England Apostle are a quintet consisting of seasoned musicians whom combine great rock riffs and melodies, all with a twist of prog! Apostle are a band risen from the ashes of the Apostles Of Chaos. After performing at Warehouse 23 in March 2019 the guys took time to rethink their approach.

Some personnel changes were made – a new singer and a dedicated keyboard player to replace the second guitarist – and the band set to work crafting new material whilst reworking some existing songs. The result is a debut 5 track EP Sky Above Me that blends rock’n’roll, classic rock and prog. The track Reaper,

Debut EP from Apostle featuring artwork by Paul Dews and mastered by Martin Smith. Comes in a gatefold digipack. The songs were honed during several live appearances – including support slots with Martin Barre and Zal Cleminson, and after a delay caused by the Covid-19 the EP was finish late April.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*