Newsfeed

Enhailer/Black Pyramid: Teamed up for maximum devastation…..

Enhailer/Black Pyramid - Split LP

Full Length Split is a split album between the Enhailer and Black Pyramid. From Enthailer`s Bandcamp we could read this, «Enhailer and Black Pyramid deliver full spectrum doom, dials welded at eleven. Mercurial of tempo and heavier than heaven».

Enhailer was formed in 2014 and hail from the desolate war fields of Akron, Ohio. Previously baptized in battle during other tours of duty such as ‘Mockingbird’, a battle hardened Enhailer bring forth a mix of doom, thrash metal and Black Metal to unleash on the world. Their latest campaign of carnage will mark their 4th release to date and they have teamed up with Massachusetts monuments of metal, Black Pyramid for maximum devastation!

Enhailer is: Michael Gilpatrick – Bass, Chadd Beverlin – Drums and Coler Riffle – Guitar/ Vocals. Discography: 2014 Demo, 2015 Enhailer -Grisaille Lp, 2017  Enhailer-Dumb enough to care album and 2020 Enhailer / Black Pyramid.

Black Pyramid plays Psychedelic War Metal and are from western Massachusetts and play music similar to bands like Sleep, Electric Wizard and The Obsessed. This will mark their 5th album and they are excited to unleash it on their deserving fans! Black Pyramid play doom with the rumbling down-tuned tones of stoner metal gods but with the epic arrangements of old school metal and doom acts.

Add to the sonic brew perfectly executed forays into vintage psych and progressive rock, along with the apocalyptic lyrical ravings about war, the occult, and general alienation, and you’ve got an accurate picture of what the band is all about.Black Pyramid is: Andy Beresky – Guitar / vocals, Eric Beaudry –Drums and Andy Kilvela- Bass.

Links:
Facebook Enthailer

Facebook Black Pyramid

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*