Newsfeed

Ice War: Art from fantasy painter Didier Normand…..

Ice War - Defender, Destroyer

Ice War enjoy to have lyric about anti-government, anti-capitalism and native issues and their new full-length Defender, Destroyer is filled with a raw Speed/ Heavy Metal with a punky twist. The track Soldier Of Frost,

Ice War brings back some faster and more aggressive sounds, associated with the previous incarnation in Iron Dogs. Influences range from Savage Grace, S.D.I., Razor, Iron Angel to even 1st Helloween EP from `85. The cover art of this new album was made by the famous fantasy painter Didier Normand and a new updated logo of Daniel Porta. The title track Defender, Destroyer,

Tracklist for Defender, Destroyer is as follows:

  1. Power From Within
  2. Defender, Destroyer
  3. Soldiers Of Frost
  4. Rising From the Tomb
  5. Mountains Of Skulls
  6. Crucified In Fire
  7. Demonoid
  8. Skull And Crossbones
  9. Running Out Of Time
  10. Breakaway

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5884 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*