Newsfeed

The Alpha Structure: Music from South Umpqua River……

The Alpha Structure - 7 Deadly Sins

Alpha Structure is a 4-piece from the little town Roseburg in Oregon situated alongside both sides of South Umpqua River. The band Alpha Structure plays a mix of deathcore og djent.

The band bring eerie ambiance, crushing breakdowns, and emotional rhythms. The band first started back in 2016, with members Ryan Christian (guitars), and Terrence Dean (vocals). Soon after, bassist Colin Dean and guitarist Nathan Gifford joined the band and began finding their sound.

In 2017, the band had released a 4-track demo of their first work, and then began writing and engineering an album.

After 2 years of playing shows, reworking their set-list, and putting together the album 7 Deadly Sins, The Alpha Structure signed with Music-Records in 2019, and began finalizing the album for release digital in June 18th 2020, and CD 18th September. The track In Circles,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*